Razvan Burz

de Razvan Burz

Detaliile fac întregul. "God is in the details"

Încă o dată am constatat un truism pe care aș vrea să îl dezbat aici, atât ca afacerist cât și ca… om, cu ajutorul tuturor cititorilor blogului Dev-Vision, vorbitori ai limbii române.

Grija la detalii este cel mai important lucru atât în viață cât și în afaceri. Te ajută să eviți lucruri neplăcute și îți poate produce multe bucurii, atunci când nu ignori această “regulă a vieții”. Trăiți cu inima și fiți tot timpul atenți la detalii. Veți fi surprinși să descoperiți lucruri frumoase și noi în orice, doar observând detaliul.

Nu cădeți totuși în cealaltă extremă, aceea de a analiza totul excesiv. S-ar putea să ajungeți apoi să vizitați destul de frecvent un psiholog și implicit dispare acea bucurie de a vedea și ”savura” detaliile. Nu este nevoie să despicați mereu firul în patru. Observați doar detaliile firului, dar lăsați-l întreg.

Aștept cu interes părerile voastre asupra acestei teme, discuții în contradictoriu, certuri, exemple și toate celalalte.

Numa bine,
Ultimele două articole
Razvan Burz

Despre Razvan Burz

Salut, sunt Răzvan Burz: programator cu o vechime de peste 15 ani în software și web development, antreprenor, tată, soț, consultant pentru companii din multiple țări, podcaster, blogger, gamer ocazional și pasionat de cafea.

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast™ VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu alte sute de români minunați!

Abonează-te la newsletter!