Razvan Burz

de Razvan Burz

De la Dev-Vision la Burz and Partners

După cum ați observat am modificat puțin branding-ul. Am decis să păstrăm Dev-Vision™, acesta fiind brand-ul nostru din 2007 sub care am realizat o serie destul de vastă de aplicații și sub care unii ne cunosc. Am observat că de multe ori este mai simplu ca cineva să ne numească simplu Dev-Vision™ decât pe nume.

Pe de altă parte modul de lucru ne-a obligat să explicăm de fiecare dată că Dev-Vision™ este de fapt un brand și că oamenii din spate sunt tot contractați, așa că am optat să modificăm branding-ul în ceva care să menționeze mai explicit acest lucru. Astfel a rezultat Burz and Partners™ și este tot un trademark al Burz Razvan. Este mai simplu așa. Toată lumea îl înțelege (sau îmi place să cred că îl înțelege): sunt freelance ISV și colaborez cu diverși alți consultanți/developeri și alți asemenea experți în domeniul lor pentru a oferi cele mai noi, puternice și stabile tehnologii/soluții/servicii clienților mei de oriunde din lume. Vă mulțumesc pentru că ați fost clienții Dev-Vision™ din 2007 până astăzi și sper ca și sub noul trademark, Burz and Partners™ să vă oferim servicii din ce în ce mai bune, în cea mai plăcută colaborare posibilă. Numai bine,
Ultimele două articole
Razvan Burz

Despre Razvan Burz

Salut, sunt Răzvan Burz: programator cu o vechime de peste 15 ani în software și web development, antreprenor, tată, soț, consultant pentru companii din multiple țări, podcaster, blogger, gamer ocazional și pasionat de cafea.

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast™ VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu alte sute de români minunați!

Abonează-te la newsletter!