De la Dev-Vision la Burz and Partners

După cum ați observat am modificat puțin branding-ul. Am decis să păstrăm Dev-Vision™, acesta fiind brand-ul nostru din 2007 sub care am realizat o serie destul de vastă de aplicații și sub care unii ne cunosc. Am observat că de multe ori este mai simplu ca cineva să ne numească simplu Dev-Vision™ decât pe nume.

Pe de altă parte modul de lucru ne-a obligat să explicăm de fiecare dată că Dev-Vision™ este de fapt un brand și că oamenii din spate sunt tot contractați, așa că am optat să modificăm branding-ul în ceva care să menționeze mai explicit acest lucru. Astfel a rezultat Burz and Partners™ și este tot un trademark al Burz Razvan. Este mai simplu așa. Toată lumea îl înțelege (sau îmi place să cred că îl înțelege): sunt freelance ISV și colaborez cu diverși alți consultanți/developeri și alți asemenea experți în domeniul lor pentru a oferi cele mai noi, puternice și stabile tehnologii/soluții/servicii clienților mei de oriunde din lume. Vă mulțumesc pentru că ați fost clienții Dev-Vision™ din 2007 până astăzi și sper ca și sub noul trademark, Burz and Partners™ să vă oferim servicii din ce în ce mai bune, în cea mai plăcută colaborare posibilă. Numai bine,

Despre Răzvan

Răzvan este antreprenor online, developer, tată, soț, consultant pentru companii din România și din afara țării, maker, public speaker, consultant pe probleme de productivitate, podcaster și blogger. Deține de asemenea câteva branduri, printre care: Burzcast™, Burzware™, Burz Media™, Dev-Vision™ și altele.

Participă cu un comentariu

Îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine până aici. Ești super și te apreciez!

Dacă dorești să continui șă citești conținutul blogului Burzcast, iată mai jos un articol pe care poate încă nu l-ai văzut: