Livescribe in orice domeniu

Cum ar fi daca ai putea fii atent si lua notite usor, fara sa pierzi nimic din vedere? smartpen.ro si Livescribe te ajuta! Am scris multe despre Livescribe, un computer intr-un stilou. O unealta utila in business, marketing, management, in scoli, universitati, pentru profesori, studenti, medici, avocati, practic pentru oricine trebuie sa ia notite.

Cum ar fii daca atunci cand trebuie sa iei notite nu mai ai probleme sa retii toate detaliile?Gandeste-te la urmatorul scenariu: esti cu un client, intr-o discutie importanta. Clientul iti spune ce anume vrea sa ii livrezi si apoi insira o serie de detalii tehnice. Daca iei notite, vei constata repede ca este destul de greu sa notezi (fara sa rogi interlocutorul sa tot repete) fiecare detaliu. Bineinteles ca si in timp ce notezi pierzi detalii, rezultatul final fiind ceva din ce deja cunosti doar 75%. Daca mai trecut o zi, ai ramas cu doar 50% din toata discutia. Crezi ca vei putea face o impresie buna in aceasta situatie? Iti prezint Livescribe Echo Smartpen. Este un stilou inteligent care te ajuta chiar in situatii similare celei de mai sus. Notezi doar cate un tag (o eticheta), ca sa stii ce si cum sa iti gestionezi multitudinea de informatii pe care stiloul le-a inregistrat si restul le poti discuta cu clientul. Esti profesionist, nu pierzi nimic din vedere si ai totul la indemana, in caiet, jurnal, agenda, pe laptop, PC, Mac, iPhone sau iPad. Partea cea mai eleganta e ca poti purta discutiile cu clientii prin Lync, Skype sau de pe telefon si inregistra + nota in timp real. La final, pencastul pe care l-ai realizat il faci disponibil si pentru client ca sa fiti siguri ca toata discutia este mentionata in contract. Ce tool elegant!
Achizitioneaza chiar astazi stiloul tau Livescribe de la resellerul autorizat Livescribe din Romania!

Despre Răzvan

Răzvan este antreprenor online, developer, tată, soț, consultant pentru companii din România și din afara țării, maker, public speaker, consultant pe probleme de productivitate, podcaster și blogger. Deține de asemenea câteva branduri, printre care: Burzcast™, Burzware™, Burz Media™, Dev-Vision™ și altele.

Participă cu un comentariu

Îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine până aici. Ești super și te apreciez!

Dacă dorești să continui șă citești conținutul blogului Burzcast, iată mai jos un articol pe care poate încă nu l-ai văzut: