Burzcast podcast audio
Episodul 14 – Plăți fără cash

Postat în data de: 24 nov. 2014

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 18 minute

Categorii: Podcast

Invitați: nu există invitați în acest episod


Episodul 14 – Plăți fără cash
5 (100%) 4 voturi
Episodul 14 – Plăți fără cash

Prezentarea episodului 14

 

În acest episod discut despre o problemă încă în România, aceea a plăților cu cardul, de ce nu trebuie să ne fie teamă să utilizăm această metodă de plată și de ce este mult mai sigur și mai bine să procedăm în acest fel.

 

Multă lume încă nu înțelege destul plata cu cardul sau parcursul banilor și de aceea evită să achite cu cardul. Pe de altă parte există comercianți care nu vor să implementeze acest sistem de plată. Desi este benefic, România (atât din partea comercianților cât și a utilizatorilor) este mult în urmă.

În a doua parte a emisunii continui cu o discuție complementară în care voi prezenta de ce și cum este cel mai productiv să achităm facturile curente și de ce este bine ca mai mulți comercianți să opteze pentru această variantă de plată online.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #14

  • De ce sunt mai sigure plățile cu cardul bancar
  • Cum se poate achita oriunde cu cardul
  • Ce avantaje și dezavantaje prezintă cardurile versus lichid

Sponsori & afiliați

  • eMag.ro
    eMag.ro este cel mai mare retailer online din România, oferind spre vânzare, prin website-ul propriu, cele mai variate produse atât din domeniul IT&C, cât și din alte domenii precum îngrijirea animalelor de companie, cârți, muzică, accesorii auto și multe altele. O parte din echipamentele utilizate la Burzcast™ au fost achiziționate de la eMag.ro.

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz și în episodul 14.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Avem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie, productivitate și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter