Burzcast 15: Totul conectat

Postat de către Razvan în data de 01 Dec 2014 și are o durată de 18 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 15

    Totul conectat

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 18 minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 9 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

În acest episod discut despre o temă foarte interesantă, cunoscută sub numele de Internet of Things. Voi explica ce este de fapt acest „Internet al lucrurilor” și cum ne pot ajuta device-urile interconectate în viața de zi-cu-zi, ce dimensiuni se estimează să aibă această industrie în continuă dezvoltare, unde va ajunge și cine, unde cât și cum va deține datele preluate.

Internetul a depașit perioada în care era destinat doar web-ului, FTP-ului sau e-mail-ului. Da utilizăm încaă aceste servicii… zilnic chiar, dar mai mult decât atât: conectâm orice device capabil să trimită date pentru a ne face viața mai ușoară sau pentru a ne îmbunătăți afacerea, orașul sau țara și beneficiile sunt imense conform celor de la Cisco, care estimează că până în 2022 vor aduce companiilor din domeniu profituri de 19 000 de miliarde de dolari!

Expandează notițele emisiunii

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 15 – Totul conectat
5 (100%) 2 votes

Participă cu un comentariu