Burzcast 17: Urmatorul capitol Microsoft

Postat de către Razvan în data de 31 Jan 2015 și are o durată de 72 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 17

    Urmatorul capitol Microsoft

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 72 de minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 36 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

În acest episod Burzcast discut cu prietenul meu Cosmin Tătaru despre Windows 10, Burzcast, Windows fără Limite și Școala de Podcasting.

Cosmin Tătaru ne va spune despre ce s-a prezentat la conferinta „Next Chapter” a Microsoft, vom specula pe tema Windows 10, ce aduce el nou, browserul „Project Spartan”, Cosmin ne va prezenta o serie de îmbunătățiri pe care Microsoft le propune în următoarea versiune de Windows, Windows 10.

Expandează notițele emisiunii

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 17 – Urmatorul capitol Microsoft
5 (100%) 2 votes

Participă cu un comentariu