Burzcast 19: Angajati, leaderi si software

Postat de către Razvan în data de 11 Mar 2015 și are o durată de 46 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 19

    Angajati, leaderi si software

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 46 de minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 23 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

MacBook 2015, Apple Watch, câteva moduri în care puteți face angajații fericiți, modurile în care puteți ucide motivația angajaților, Yet Another Mail Merge pentru newsletter, tool-ul Mention, Superfish plus Lenovo și la final Microsoft Office 2016 Preview pentru Mac OS X Yosemite.

Expandează notițele emisiunii

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 19 – Angajati, leaderi si software
5 (100%) 2 votes

Participă cu un comentariu