Burzcast 22: Obiective si planuri

Postat de către Razvan în data de 27 Jun 2015 și are o durată de 34 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 22

    Obiective si planuri

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 34 de minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 17 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

Sfaturi pentru freelanceri și micile business-uri. Vei învăța cum poți să îți creezi un obiectiv pentru business-ul tău și cum trebuie să acționezi pentru a-l atinge.

Ce sa faci cu clienții care habar nu au ce doresc de fapt sau ce servicii oferi.

La final, recomandarea emisiunii: distribuția Mageia.

Expandează notițele emisiunii

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 22 – Obiective si planuri
5 (100%) 2 votes

Participă cu un comentariu