Burzcast 25: Foto si antreprenori online

Postat de către Razvan în data de 31 Jul 2015 și are o durată de 26 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 25

    Foto si antreprenori online

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 26 de minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 13 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

Am invitat-o la o poveste pe Catrinel Frățean de la Fotocolaj.ro. Am discutat despre antreprenoriat online și Fotocolaj, proiectul co-fondat împreună cu Stefana.

Expandează notițele emisiunii

Ofertă promoțională: Fotocolaj și Burzcast *

În parteneriat cu Burzcast, Fotocolaj.ro îți oferă un discount de 10% din comanda ta prin intermediul portalului Fotocolaj.ro.

Dacă dorești să realizezi albumul foto personalizat ideal, apelează la Fotocolaj!

Prin platforma Fotocolaj.ro îți creezi în câteva minute albumul de vacanță, al nunții, al botezului micuțului sau prințesei tale dar și calendare, agende sau tablouri cu fotografiile tale și experții de la Fotocolaj vor transforma ideea ta în realitate, gata pentru a-ți păstra amintirile.

Fă un cadou sau pune-l deoparte pentru că orice clipă minunată merită amintită!

Pentru că asculți Burzcast, Fotocolaj îți oferă un discount de 10% din comanda ta. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la hello [la] fotocolaj.com și să menționezi că asculți Burzcast, podcastul românesc despre productivitate, tehnologie, management și lifestyle.

Oferta este valabilă pentru un număr nelimitat de participanți, pentru o singură comandă per persoană, fără tragere la sorți.

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 25 – Foto si antreprenori online
5 (100%) 2 votes

Participă cu un comentariu