Burzcast 26: Antreprenori pe catwalk

Postat de către Razvan în data de 08 Aug 2015 și are o durată de 34 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 26

    Antreprenori pe catwalk

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 34 de minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 17 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

Melania Galea de la Catwalk15 și cu mine am stat de vorbă despre aplicația care îi conectează pe cei care doresc să își prezinte sau îmbunătățească stilul vestimentar cu cei care au ceva de spus în domeniu, iar apoi cu cei care reprezintă un nume în domeniu, așa cum sunt brandurile producătorilor sau fashion bloggerii.

Melania este programator pasionat de tehnologiile mobile, antreprenor, founder și CTO la Catwalk15.

Expandează notițele emisiunii

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 26 – Antreprenori pe catwalk
5 (100%) 3 votes

Participă cu un comentariu