Burzcast podcast audio
Networking si cluburi de afaceri

Postat în data de: 26 Nov 2015

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 52 minute

Categorii: Podcast

Invitați: Bogdan Băbălău-Maghiar


Networking si cluburi de afaceri

Prezentarea episodului 31

 

Am stat de vorbă în acest episod Burzcast cu Bogdan Băbălău-Maghiar. Cu o experiență de peste 6 ani în networking, Bogdan Băbălău-Maghiar este Manager de Dezvoltare al bizz.club, cel mai mare club de afaceri bazat pe networking și educație din România. Bogdan este o persoană integră și responsabilă, care crede că relațiile pe care le dezvolți te definesc ca om și îți oferă un avânt în carieră și afaceri.

 

Bogdan Băbălău-Maghiar susține seminarii și workshop-uri în țară cu scopul de a oferi participanților o cunoaștere mai bună a conceptului de networking și a le prezenta diverse strategii care să îi ajute să stabilească mai ușor relații profesionale de calitate.

Cu Bogdan am discutat despre începuturile carierei sale, de unde a plecat și cum a ajuns Manager de Dezvoltare la bizz.club.

Am trecut în revistă avantajele de a fi membru al acestui club și am aflat de la Bogdan ce împlică activitatea de membru.

Fiind pasionat de citit, la finalul emsiunii, Bogdan ne-a oferit o mulțime de recomandări pentru cărți care îți pot schimba viața și modul în care te dezvolți pe plan profesional.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #31

  • Cine este Bogdan Băbălău Maghiar
  • Ce este cluburi de afaceri bizz.club
  • Ce cărți de business te pot ajuta în viața personală și profesională
  • Cum relațiile de business te ajută să te dezvolți pe multiple planuri

Asculta pe Spotify


Burzcast pe Spotify

Sponsori & afiliați

  • Fotocolaj Fotocolaj.ro este un serviciu online de personalizare a albumelor foto digitale, calendare, tablouri și altele.

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz, Bogdan Băbălău-Maghiar și în episodul 31.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Avem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie, productivitate și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter