Burzcast podcast audio
Episodul 31 – Networking si cluburi de afaceri

Postat în data de: 26 nov. 2015

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 52 minute

Categorii: Podcast

Invitați: Bogdan Băbălău-Maghiar


Episodul 31 – Networking si cluburi de afaceri
5 (100%) 3 voturi
Episodul 31 – Networking si cluburi de afaceri

Prezentarea episodului 31

 

Am stat de vorbă în acest episod Burzcast cu Bogdan Băbălău-Maghiar. Cu o experiență de peste 6 ani în networking, Bogdan Băbălău-Maghiar este Manager de Dezvoltare al bizz.club, cel mai mare club de afaceri bazat pe networking și educație din România. Bogdan este o persoană integră și responsabilă, care crede că relațiile pe care le dezvolți te definesc ca om și îți oferă un avânt în carieră și afaceri.

 

Bogdan Băbălău-Maghiar susține seminarii și workshop-uri în țară cu scopul de a oferi participanților o cunoaștere mai bună a conceptului de networking și a le prezenta diverse strategii care să îi ajute să stabilească mai ușor relații profesionale de calitate.

Cu Bogdan am discutat despre începuturile carierei sale, de unde a plecat și cum a ajuns Manager de Dezvoltare la bizz.club.

Am trecut în revistă avantajele de a fi membru al acestui club și am aflat de la Bogdan ce împlică activitatea de membru.

Fiind pasionat de citit, la finalul emsiunii, Bogdan ne-a oferit o mulțime de recomandări pentru cărți care îți pot schimba viața și modul în care te dezvolți pe plan profesional.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #31

  • Cine este Bogdan Băbălău Maghiar
  • Ce este cluburi de afaceri bizz.club
  • Ce cărți de business te pot ajuta în viața personală și profesională
  • Cum relațiile de business te ajută să te dezvolți pe multiple planuri

Sponsori & afiliați

  • Fotocolaj Fotocolaj.ro este un serviciu online de personalizare a albumelor foto digitale, calendare, tablouri și altele.

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz și în episodul 31.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Avem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie, productivitate și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter