Burzcast podcast audio
Salut iar, Mac!

Postat în data de: 26 Oct 2016

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 43 minute

Categorii: PodcastPodcast #BTT

Invitați: Paul Ardeleanu


Salut iar, Mac!

Prezentarea episodului 47

 

Discut cu Paul Ardeleanu despre evenimentul Apple din data de 27 octombrie 2016. Vei afla ce așteptări avem de la Apple, ce Macbook nou se zvonește să apară pe piață și apoi discutăm despre posibilitatea apariției unui Macbook cu procesor dual ARM și Intel.

 

După zvonuri repetate care prezintă un mini-display bar cu ecran OLED, am discutat cu Paul dacă se va implementa așa ceva într-un viitor Macbook și dacă un astfel de Macbook va fi prezentat și lansat în cadrul evenimentului din 27 octombrie 2016.

Ne-am gândit apoi dacă va apărea un Mac Pro nou, eventual cu un aspect diferit față de "coșul de gunoi cu paper shredder", cu un look mai profesionist și mai potrivit pentru desktop.

Suntem curioși ce se va întâmpla și cu linia de Macbook Air, dacă aceasta se va păstra sau va fi oprită producția în favoarea Macbook (ediția nouă, simplă, de 12").

Am discutat puțin și despre ce credem că se va întâmpla cu linia de Mac Mini-uri, cu Apple TV (despre care se zvonește ceva discuție) și apoi ce ar implica pentru developeri un device cu două CPU-uri cu arhitecturi diferite.

În următorul episod vom reveni să vedem ce s-a anunțat de fapt, ce zvonuri s-au adeverit și ce a mai lansat nou Apple. Te așteptăm, deci, cu episodul Burzcast 48!

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #47

  • Ce va fi prezentat în evenimentul Apple din 27 octombrie 2016
  • Care credem că va fi noul model de Macbook Pro
  • Ce linii de produse Apple vor fi actualizate
  • Despre posibilitatea de a utiliza două arhitecturi diferite de CPU în acelasi device Apple
  • Ce zvonuri sunt cu privire la Apple TV

Asculta pe Spotify


Burzcast pe Spotify

Sponsori & afiliați

  • Burzware™
    Burzware™ este o companie IT care realizează aplicații web, software și produse tehnice pentru diverse verticale, printre care automotive, IoT industrial, IoT non-industrial, healtcare/medical și multe altele.

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz, Paul Ardeleanu și în episodul 47.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Avem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie, productivitate și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter