Salut! Numele meu este Razvan Burz

Ajut companiile și brandurile să utilizeze cu succes tehnologiile actuale și produc conținut new media.

Am un podcast

Găzduiesc podcastul românesc, despre tehnologie, productivitate și management, Burzcast™.

Am o agenție... și câteva brand-uri

Am o agenție de conținut new media, producție de website-uri și development, un brand de development de jocuri și conținut interactiv.
Află de ce fac asta

Datorită creșterii și evoluției rapide a tehnologiei, nu există nicio companie pe lume care să nu se poată îmbunătăți în anumite domenii tehnologice.

Aceste îmbunătățiri pot duce la servicii mai bune pentru clienții lor fericiți, precum și la creșterea financiară a companiilor.

De peste 15 ani, de când lucrez în domeniul IT, am acumulat un bagaj de cunoștințe și am învățat un lucru sau două despre ce se întamplă în tech.

Pentru a mă ajuta cu lucrul, am adunat și o echipă stelară în jurul afacerilor pe care le conduc pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru fiecare caz în parte.

Îți propun să îți transformi brandul într-unul îmbunătățit pentru viitor!

Află câte ceva despre mine

Numele meu este Răzvan Burz. Sunt tată, soț, antreprenor, consultant pe probleme de tehnologie și productivitate utilizănd tehnologiile actuale, maker și senior full stack software developer.

Ofer consultanță și servicii similare clienților noștri din România, Germania, Olanda, Marea Britanie, Franța, Italia, Canada și Statele Unite ale Americii.

Îi ajut pe clienții noștri să aibă succes în afaceri, oferind o strategie solidă pentru nevoile lor tehnologice.

De când am început să lucrez în acest domeniu, în urmă cu mai bine de 15 ani, am lucrat cu companii dintr-o miriadă de industrii verticale, cum ar fi medical / asistență medicală, automobile, imobiliare, guvernamentale, energie, spațiu, retail și multe altele, construind soluții adaptate pentru fiecare dintre ele.

Vezi ce doresc să fac

Am o viziune că, în viitor, va exista mai puțină fricțiune între companii și consumatori. Mi-aș dori să pot să consum toate serviciile și să cumpăr toate produsele pe care le oferă întreprinderile legitime, fără a fi nevoie să aștepți pentru a obține tot ce este mai bun de la ele.

Această viziune este completată de ceea ce îmi place să pot beneficia, din afara zonei de afaceri, lucruri precum asistență medicală și servicii medicale mai bune, strategii de predare și învățare mai bune și o viață cu totul mai bună.

Astfel, ceea ce fac este să ofer clienților noștri soluții care le pot îmbunătăți operațiunile de afaceri, capacitățile lor tehnologice, oferind astfel, la rândul lor, servicii și produse mai bune clienților lor.

Companie mea de new media este un instrument care ajută companiile cu eforturile lor de marketing, astfel încât să poată oferi acele produse și servicii mai bune despre care spuneam mai sus. Astfel, aceste companii pot ajunge să devină mărci cunoscute care, ulterior, pot oferi bunuri și servicii pentru o lume mai bună și pentru o viață mai bună.

Cu ce mă laud

15

ani de experință în IT

317

proiecte livrate

175

clienți fericiți

Brandurile mele


 

Câteva chestii pe care le fac

Dezvoltare software

Sunt software developer la bază. În cei 15 petrecuți până acum în industria IT am scris milioane de linii de cod, pentru o miriadă de produse software, care rulează pe Windows, macOS, Linux, iOS sau Android. Am dezvoltat aplicații software și web pentru diverse industrii verticale, cum ar fi: consumator, educație, inginerie, energie, alimente și băuturi, îngrijire medicală, producție, media, online, imobiliare, vânzare cu amănuntul, telecomunicații, călătorii și mediu.

Public Speaking

Vorbesc oricui mă ascultă. Limba mea nativă este româna, dar pot susține talk-uri și prezentări virtuale (exclusiv in format digital, live sau preînregistrate, video sau doar audio) și în limba engleză, dacă menționezi explicit acest lucru. Îmi face placere să vorbesc și am expertiză în development (software, web, game, mobile), cloud computing, tehnologii Apple, Microsoft sau Linux. Îmi place și am prezentat avantajele WordPress în companii din țară. Mai vorbesc despre podcasting, blogging, vlogging (sau teme generale de new media) sau strategii de business. Am susținut un talk despre securitatea Internet of Things și prezentări private la companii pentru îmbunătățirea website-urilor acestora, inclusiv beneficiind de avantajele WordPress.

Strategie de business

Sunt un business în primul rând îi astfel, de mai bine de 11 ani operez și conduc câteva business-uri care au crescut constant an-de-an. Te pot ajuta cu o serie de servicii de consultanță pe probleme de tehnologie, pot ajuta compania ta să beneficieze de avantajele tehnologiilor actuale (fie ele produse hardware, software sau servicii online). Doresc să te învăț să beneficiezi de adevărata putere a tehnologiei, la adevăratul ei potențial, optimizând astfel procesele companiei tale în vederea creșterii productivității.

New Media

Din 2014 produc acest podcast. Din 2017 am început un vlog și o serie de episoade și conținut video, iar de mai bine de 11 ani produc o serie de articole și conținut text. Majoritatea articolelor de aici sunt în limba română, cu doar câteva în limba engleză. Dacă ai nevoie de cineva care să ajute compania ta cu atragerea și creșterea audienției, anunță-ne! Nu uita că, înainte să poți vinde orice, trebuie să captezi atenția potențialilor tăi consumatori/cumpărători!

Confidențialitate

Indiferent dacă decizi să să semnezi un contract cu mine, cu una dintre companiile mele sau pur și simplu dorești să externalizezi anumite servicii, companiile mele și cu mine vă oferim confidențialitate completă, fără a furniza informații despre produsele firmei tale, informații interne sau nimic legat de procesele dezvoltate. S-ar putea să îți solicităm recomandarea ta sau a firmei tale când și dacă produsul poate fi făcut public.

Metodologii de dezvoltare

Ca developer la bază, cu experiență de mai bine de 15 ani, am îmbunătățit mereu abilitățile de project management, studiind, analizând și măsurând constant rezultatele. Este o vorbă: "produse software ieftine, de înaltă calitate și livrare repede. Alege două!". Știm să furnizăm rapid cod de bună calitate. Precum în cadrul companiilor mele, folosesc întotdeauna metodologii de dezvoltare Scrum / Agile, oferind mereu raportări periodice și întâlniri cu clientul pentru a asigura produse și servicii de înaltă calitate.

Produc conținut new media

În ultimii 12 am produs conținut new media, printre care articole, podcasturi audio și conținut video.

Iată ce am postat până acum:
Podcast Articole Video


If you rather check my English official website, please head over to

Câteva podcasturi la care am fost invitat

Fiind eu însumi producător de podcasturi, am invitat o multitudine de oameni faini la podcasturile mele.

La rândul meu am fost invitat la o serie de podcasturi, precum podcasturi tehnice, de dezvoltare personala sau financiare.

Mereu îmi face plăcere să stau de vorba cu oameni faini, cu leaderi din domeniul lor de activitate, fie că este vorba despre cei care vin în calitate de invitați fie că sunt eu invitat în podcasturile acestora.

În prezent putem fi contactați pentru proiecte pe WordPress, .NET Core/.NET Framework și PHP.

Mă găsești pe social