Refuzul responsabilității

Burzcast, burzcast.ro, burzcast.com, bcst.ro, podcast.com.ro, podcastnation.ro, scoaladepodcasting.ro și realizatorul acestui podcast, Răzvan Burz, doresc să menționeze că anumite link-uri către produse prezentate pe acest site sunt link-uri de afiliat sau către parteneri de afaceri. Astfel, la fiecare achiziție pe care o efectuați eu voi încasa un comision. Acest lucru nu va aduce taxe suplimentare în prețul pe care trebuie să îl achitați, achiziționând printr-un link de afiliat!

Prin intermediul podcastului și blogului Burzcast, scopul meu este de a educa și inspira, dar vă rog să aveți în vedere faptul ca acest podcast și blogul sunt for-ptofit și că menținerea acestora implică o serie de costuri deloc de neglijat (găzduire site, găzduire podcast, optimizări, mentenanță, cheltuieli aferente atragerii de invitați, promoții oferite, etc.), rezultatul fiind un raport de câștig-câștig.

Pentru a simplifica lucrurile, trebuie să presupuneți că orice link care vă va duce pe o pagină care prezintă servicii, soluții sau produse este un link de afiliat și că eu, Răzvan Burz, sau organizația pe care o reprezint va încasa un comision în urma achizițiilor efectuate de către Dumneavoastră.

Fac tot posibilul ca să recomand doar acele produse, servicii sau soluții care într-adevăr aduc plus-valoare și în care cred cu adevărat.

Dacă totuși aveți orice fel de întrebări referitoare la acest refuz al responsabilității sau la link-urile și programele de afiliere, vă stau cu plăcere la dispoziție și mă puteți contacta prin intermediul secțiunii de contact.

Vă mulțumesc.

Spor la succes!