Resurse

Gazduire web

Pe langa gazduirea pe care o primesc in parteneriat cu Microsoft, pe Azure, la Burz + Partners™ si Burzcast™ utilizam si urmatorii provideri de hosting:
  • Bluehost este unul dintre principalii nostri hosteri. Serviciile acestora depasesc cu multe pe cele ale furnizorilor romani de LAMP. Bluehost utilizeaza tehnologii Open Source pe baza carora au construit infrastructura. Astfel, in cazul in care un site consuma prea multe resurse, acesta este izolat pana cand consumul acestuia scade. Astfel un site nu poate sa consume toate resursele masinii partajate. Niciun alt provider de shared hosting nu ofera acest avantaj. Pentru doar $3.95/luna pretul este cu greu batut de vreun concurent, avand in vedere ca spatiul, domeniile adaugate, conturile de e-mail si banda sunt nelimitate. Daca nu va place serviciul, in 30 de zile solicitati rambursarea integrala.
  • HostX este furnizorul nostru de servicii de hosting in special pe Windows Server. Utilizam HostX din 2007 si cu greu gasim ceva sa le reprosam. Avem suport tehnic in limba romana, in 30 de minute de la deschiderea ticketului. Gazduirea se face in Bucuresti, astfel pentru cei care doresc viteze metropolitane se pot bucura de planurile de hosting ale HostX. Pentru 6,5 EURO/luna aveti Windows Server 2012 cu spatiu, trafic lunar si domenii nelimitate plus baza de date Microsoft SQL 2012 de 500 MB. Instalati aplicatii ASP.NET sau PHP, fara niciun fel de probleme. Noua ne plac atat de mult incat gazduim si clientii pe serverele lor.

Productivitate

Pentru a fi mai productivi in munca noastra si pentru o mai buna gestiune, utilizam o serie de tool-uri hardware si software care ne ajuta foarte mult, zilnic.
  • Livescribe smartpen este un stilou inteligent care inregistreaza tot ceea ce se vorbeste sau se aude in momentul in care se scrie. Livescribe smartpen stie sa coreleze scrisul de mana cu vocea si transforma rezultatul fiecarei notite intr-un „pencast”. Prin intermediul acestui pencast, orice colaborator, client sau pur si simplu noi (cei care am luat notitele), putem sa ne reamintim ceea ce se discuta in acel moment. Avantaje: scriem mai putin, suntem mai eficienti, suntem mai atenti, nu uitam nimic, putem da si altora discutia, fara sa pierdem niciun detaliu, nici chiar tonul vocii. Livescribe smartpen este un tool pe care il utilizam zilnic si care ne ajuta foarte mult. Este ideal pentru manageri, agenti, studenti/elevi sau… oricine noteaza orice pe hartie. Nu va amagiti, nici nu se compara cu un reportofon sau cu o inregistrare pe smartphone!
  • Microsoft Office 365 este sistemul nostru principal de e-mail, profesionist, la nivel enterprize, la pret de consumer, management de documente, prin SharePoint si OneDrive for Business, comunicare prin Lync in cadrul echipei sau integrare cu Skype. Microsoft Office 365 ofera acces la o suita de servicii la nivel enterprize. Suita Microsoft Office 2013 este si ea inclusa sub forma de subscriptie, pentu o suma mica lunara. La Burzcast™ iti oferim Microsoft Office 365 Small Business Premium, gratuit, 30 de zile daca te inscrii acum! Mai mult, daca te inscrii acum, iti oferim si administrare gratuita a contului, iar daca doresti sa pastrezi pachetul vei avea parte de o echipa profesionista care sa se asigure ca nu mai ai vreun e-mail pierdut, documente prea mari de trimis prin e-mail sau delegatii prea scumpe pentru ca nu ai putut face o conferinta online, cu voce si video HD.
  • Microsoft Dynamics CRM este cea mai puternica suita de management a relatiilor cu clientii tai. La Burzcast™ utilizam zilnic Microsoft Dynamics CRM care functioneaza foarte elegant, integrat cu Outlook. Nici nu a trebuit sa invatam prea mult sa o utilizam, stiam Outlook, aproape ca stim la fel de bine si Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Dynamics CRM este o minunatie de produs software. Avem mereu o imagine de ansamblu asupra fiecarui client si relatiile cu acesta. Prin Burzcast™ ai 25 de licente gratuite, 30 de zile, daca te inscrii acum. Daca vei continua cu acest plan, iti oferim suport tehnic pe tot parcursul in care utilizezi Microsoft Dynamics CRM.
  • Dropbox este pentru mine o relatie cu dute-vino. Mereu revin la Dropbox pentru avantajele evidente pe care le ofera. Este prezent pe toate platformele, integrat, atunci cand si unde am nevoie de el. Gestionez in el multiple documente personale si imi vine in ajutor atunci cand trebuie sa partajez cu terti diverse documente pe care nu le pot trimite prin e-mail, fiind prea mari. Cere cei 2 GB de spatiu gratuit de la Dropbox acum, instaleaza clientul pentru sistemul de care ai nevoie si ai acces la fisierele tale de oriunde ai nevoie. Il folosesc pentru pencast-uri, pentru documente, pentru back-up-uri WordPress sau proiecte. Cu un symlink pe orice sistem de operare se pot tine sincronizate setarile aplicatiilor. Ce mai astepti? Fa-ti un cont Dropbox grauit si incepe sa lucrezi corect cu cloud-ul!
  • Microsoft OneDrive functioneaza similar cu Dropbox, doar ca, in comparatie cu concurentul sau, OneDrive ofera gratuit 15 GB de spatiu de stocare pentru orice tip de documente. Microsoft OneDrive dispune de puterea Microsoft Office Web Apps care permite editarea si vizualizarea on-line a documentelor Word, a foilor de calcul Excel, a prezentarilor PowerPoint si permite gazduirea caietelor OneNote (un alt produs despre care discut in podcastul acesta). Prin intermediul Microsoft OneDrive trimit familiei si prietenilor galerii intregi de imagini, documente sau partajez si sincronizez caiete OneNote pe care lucrez in colaborare cu ei sau cu clienti de-ai mei. Pretul pentru Microsoft OneDrive cu spatiu masiv a scazut semnificativ, astfel ca acum e momentul sa achizitionati o subscriptie anuala pentru back-up-ul celor mai importante documente si amintiri, in cloud.
  • Signals insereaza un cod HTML de tracking in e-mail-urile pe care le trimiteti si va permite sa vedeti cand si de catre cine a fost deschis un e-mail pe care l-ati trimis. Signals se integreaza cu cele mai cunoscute servicii de webmail, precum Gmail sau Outlook.com sau OWA si cu clienti de e-mail cum sunt Outlook si Apple Mail. Tool-ul permite integrarea cu Insights, Hubspot si Salesforce pe partea de CRM. Extensia pentru Google Chrome si aplicatia stand-alone pentru iPhone va va anunta in momentul in care un e-mail a fost deschis si citit. Aflati mai multe despre signals din episodul 5 al Burzcast, Socializarea, baza brandingului.

Hardware

  • Tin foarte mult la calitatea audio cand vine vorba de Burzcast. Am investit o suma deloc de neglijat in mixer, compresor, microfon de studio, boom arm si pop filter (ca sa nu mai pun la socoteala software-ul de inregistrare si cablurile profesioniste) pentru a va putea oferi o calitate audio cat mai inalta. Cand inregistrez impreuna cu invitatii, apreciez foarte mult daca acestia utilizeaza o pereche de casti cu microfon, cu conexiune USB. Castile cu conexiune USB ofera o placa de sunet cu procesor intern, iar daca laptop-ul, PC-ul sau Mac-ul lor nu dispune de o placa de sunet de buna calitate, acest lucru nu se face simtit in urechile ascultatorilor podcast-ului. Astfel le demonstram inca o data ca ii respectam pe toti ascultatorii podcast-ului! Deoarece vreau neaparat calitate audio, recomand invitatilor sa achizitioneze si sa utilizeze cel putin o pereche de casti audio, cu interfata USB, Plantronics Audio 622. Headset-ul Plantronics Audio 622 este excelent pentru apelurile on-line. Acesta este usor, confortabil, simplu de pus in functiune si utilizat. Trebuie doar conectat la PC sau laptop si sunteti instant gata sa ascultati muzica, sa inregistrati un podcast sau sa efectuati apeluri audio online. Tehnologia de procesare a semnalului digital (DSP) functioneaza impreuna cu microfonul cu functie de anulare a zgomotelor pentru a elimina ecoul si alte posibile interferente, sunetul in conversatii fiind astfel de o claritate foarte ridicata.

Muzica

Muzica face parte din viata noastra. Ne ajuta sa trecem pentru probleme sau ne ajuta sa ne mentinem energizati pe durata intregii zile.