Școala de podcasting și new media

Te învățăm ce înseamnă un podcast audio, video și cum te ajută new media cu branding-ul

Mergi la școală

Carte de specialitate

Mai avem puțin și terminăm redactarea cărții noastre despre podcasting și new media. Această carte diferă de cele internaționale prin target-area pieței românești. Te anunțăm când este publică atât în format print cât și în format digital.

Training și consultanță

Ca parte a comunității Burzcast™ VIP te poți înscrie la training-ul nostru pentru utilizarea puterii new media (audio și video), special targetat dinspre piața românească. Nu există ceva similar pe piață! Este exclusiv pentru tine!

Experiență în domeniu

Echipa din spatele Școlii de podcasting & new media este formată din jurnaliști, experți media și new media, agenții de social media și new media. Activăm în new media de peste 11 ani, deci știm un lucru sau două despre acest subiect și cum funcționează.

Iar să studiez?!

Da, știm că nu dorești să mai înveți, că te-ai săturat de stat cu nasul în cărți și cursuri. De aceea Școala de podcasting™ este diferită. În plus ne place numele acesta, căci dacă spuneam "Training de podcasting" nu suna la fel de bine pentru o platformă care te ajută să răspândești mesajul tău în era digitală a vocii, în anul 2020.

De fapt această "școală" este un set de resurse care te ajută să afli mai multe despre minunata lume a podcasting-ului, în diversele sale forme. Știai că sunt trei tipuri de podcasturi, dar cele mai populare au rămas cel audio și cel video? Care este al treilea? Doar ca informație generală...

Accesează resursele Școlii de podcasting și new media, alături de oameni cu experiență în domeniul new media, precum Răzvan Burz și staff-ul Burzcast™ sau invitați și traineri.

Mai multe detalii

Podcastul și new media, tool-uri de marketing

Gary Vaynerchuk spunea "Innovation doesn't give a crap about you and me. You are just in the way.", apoi demonstrează că vocea reprezintă viitorul, dacă luăm în considerare că suntem din ce-în-ce mai angrenați în diverse task-uri și avem la îndemână tehnologii precum Siri, Alexa, Cortana și Google Home.

Școala de podcasting și new media™ te învață cum poți oferi, gratuit, conținut new media, de calitate și utiliza acest conținut ca cel mai eficient și ieftin tool de marketing.

Este Școala de podcasting și new media™ bună pentru mine?

Nu există un curs formal, ci este o experiență pe care ți-o propunem ca serviciu și produs.

Școala de podcasting și new media™ se adresează exclusiv abonaților Burzcast™ VIP care înțeleg faptul că trăim în anul 2020 și că pentru a comercializă orice, înainte de a-mi spune cât de bun sau diferit este produsul tău trebuie să îmi captezi atenția, concurând cu toți ceilalți care încearcă să intre în atenția mea.

Școala de podcasting și new media™ cuprinde
  • date tehnice despre cum să începi un podcast audio sau video
  • asistență, consultanță și găzduire pentru conținutul tău new media
  • articole specializate pe blogul Burzcast™
  • idei despre cum poți începe și ce trebuie să eviți în acest domeniu
  • cum poți combina puterea new media cu social media pentru a utiliza cel mai puternic tool de marketing
Conținut gratuit și conținut premium

Pe lângă tot conținutul gratuit pe care îl oferim prin intermediul acestui website (podcasturi audio, video și text), există și conținut premium de care beneficiază, exclusiv, abonații Burzcast™ VIP.

Astfel punem la dispoziție următoarele
  • podcasturi și sesiuni audio exclusiv destinate abonaților Burzcast™ VIP
  • conținut video sub formă de tutoriale și training sau webcasturi
  • informații exclusive din domeniile tratate de către Burzcast™ (tehnologie, productivitate și management)
  • tombole și premii incluzând și ore de training unu-la-unu prin telefon și Skype

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast™ VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu alte sute de români minunați!

Abonează-te la newsletter!