Burzcast™ Short Audio ExperienceÎți mulțumesc pentru că asculți podcastul meu, Burzcast Short Audio Experience (BSAX).

Acest sub-show face parte din podcasturile Burzcast™ și are ca scop partajarea cunoștințelor mele cu tine. Am acumulat de-a lungul anilor cunoștințe valoroase din domeniile tehnologie, productivitate și management și acum doresc să îți ofer și ție valoare, răspunzând întrebărilor tale.

Audiție plăcută și hai... întreabă-mă orice!

Ah da și îți mulțumesc pentru cele 30 de secunde cât durează să îmi lași un review pe iTunes. Voi aprecia mereu acest lucru.


 
Burzcast Podcast - realizat de Razvan Burz - pe iTunes

Short Audio Experience

Întreabă-mă orice*!Răspund întrebărilor tale. Iată cum.


În podcastul Burzcast Short Audio Experience răspund întrebărilor tale din domeniul tehnologie, productivitate și management.

Adresează-mi întrebarea ta prin intermediul formularului de mai jos sau prin intermediul sistemului de mesagerie audio, SpeakPipe.com.

Întrebările bune, care respectă regulile de postare, pot fi publicate în Burzcast Short Audio Experience.


Înregistrează întrebarea ta   


 


 

OK, OK, am înțeles. Îți este rușine să lași un mesaj vocal din cauză că nu ai voce radiofonică, nu te-ai născut tenor sau tocmai ești răcit sau alte scuze copilărești. Adevărul este că întrebarea ta nu trebuie să sune precum BBC, ci doar să se poată înțelege de către un vorbitor al limbii române. Dacă poți face asta, lasă-mi mai bine un mesaj vocal. Sunt șanse mai mari să răspund.

Dacă totuși nu poți lăsa un mesaj vocal, utilizează formularul de mai jos și trimite-mi întrebarea ta pentru Burzcast Short Audio Experience.

Mulțumesc pentru întrebare și te apreciez mult!


 
BSAX
Sending

Avem episoade în arhiva Burzcast Short Audio Experience


Episodul 64 - BSAX 4 - Servicii versus licente
Acesta este cel de-al patrulea episod Burzcast Short Audio Experience, sub-podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului. În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune....
Realizat în 18 Jul 2017, de către Razvan.
Episodul are o durată de 9 minute
Razvan Burz
Episodul 63 - BSAX 3 - Cum sa iau notite in sedinte
Acesta este cel de-al treilea episod Burzcast Short Audio Experience, sub-podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului. În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune....
Realizat în 04 Jul 2017, de către Razvan.
Episodul are o durată de 9 minute
Razvan Burz
Episodul 62 - BSAX 002 - Hardware si software podcasting
Acesta este cel de-al doilea episod Burzcast Short Audio Experience, sub-podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului. În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune....
Realizat în 03 Jul 2017, de către Razvan.
Episodul are o durată de 7 minute
Razvan Burz
Episodul 61 - BSAX 001 - Este OK sa reconstruim website-ul nostru in WordPress?
Acesta este primul episod Burzcast Short Audio Experience, sub-podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului. În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune....
Realizat în 02 Jul 2017, de către Razvan.
Episodul are o durată de 5 minute
Razvan Burz