Publicitate și promovare

Oferim diverse modalități de promovare pentru produsele sau serviciile tale în cadrul podcastului (sau conținutului) nostru.

Promovează-te la Burzcast™

Prin intermediul pachetelor publicitare ale Burzcast™ dorim să ajutăm brandul tău să ajungă la cei mai fideli ascultători, direct în urechile lor, ascultători mereu conectați. Poți transmite mesajul brandului prin cea mai pură formă de publicitate autohtonă într-un format economic și repetabil pentru creșterea notorietății, precum și campanii cu răspuns direct.

Date audiență Spotify

În acest moment datele de audiență pentru podcastul audio sunt publicate de către Spotify și preluate prin intermediul serviciului Chartable.

Chartable este un serviciu de analiza și statistici pentru podcasturi, destinat editorilor si agențiilor de publicitate care doresc să vândă spațiu publicitar în cadrul podcasturilor. Chartable deține și serveste toate statisticile în format certificat de către IAB (Interactive Advertising Bureau).

Numărul cel mai crescut de ascultători pe Spotify este încadrat în intervalele de vârstă 23-27 de ani și 35-44 de ani.

Audiență (Spotify)

Femei

25

Bărbați

75

Cele mai utilizate platforme (24% alte platforme: 4,4% Google Podcasts, 2.6% Firefox, etc.)

Apple Podcasts
Google Chrome
TuneIn
Apple Safari

Singuri sau cu parteneri

Din luna decembrie 2019, Burzcast™ face parte din rețeaua de publicitate în podcasturi, ThinkDigital, care cuprinde peste 30 de podcasturi din mai mult de 12 nișe/categorii, însumând peste 230 mii de ascultări și vizualizări.

Află mai multe ▸

Promovare completă

Fiind prezenți pe majoritatea rețelelor de social media din lume, putem oferi prezentarea brandului tău pe toate aceste rețele de socializare.

Reclame audio citite de gazdă

Gazda podcastului prezintă brandul tău în cadrul conținutului podcastului. Acest lucru face reclama mult mai bine ancorată în conținut, practic prezentând produsul ca parte a podcastului, totul nativ și complet integrat.

Segmente sponsorizate

Ești invitat la podcast fie pentru un episod întreg sau doar pentru un segment. Gazda sau moderatorul episodului te va ajuta să prezinți produsul într-un mod plăcut și util ascultătorilor, fând direct integrarea cu partea de conținut propriu-zis.

Reclame standard

Reclamele standard sunt cele pe care le auzi și la radio, unde un spot publicitar este inserat în cadrul conținutului podcastului. Acest spor este pre-înregistrat și este clar delimitat ca format și producție audio.

Alege formatul potrivit pentru reclamele brandului sau produselor și serviciilor tale și haide să discutăm mai multe. Suntem siguri că te putem ajuta!