Contactează-ne

Contact

De ce ai dori să ne contactezi

Îți mulțumim pentru interesul acordat Burzcast™, podcastul tău românesc despre tehnologie, productivitate, management și lifestyle.

Dacă ești interesat să ne trimiți un e-mail, îți stăm la dispoziție prin intermediul adresei de e-mail . Înlocuid mailbag, cu razvan în cadrul adresei de e-mail, e-mail-ul ajunge direct la realizatorul emisiunii, Răzvan Burz.

Ne poți, de asemenea, contacta și prin intermediul formularului de contact din această pagină.

Pentru publicitate sau promovare de orice fel în cadrul podcastului sau a blogului Burzcast: trimite un e-mail la și te vom contacta în cel mai scurt timp. Nu uita să menționezi tipul de produs sau serviciu pe care dorești să îl promovăm, unde dorești să îl promovăm (emisiune, poziția în cadrul emisiunii, blog) și perioada în care dorești să fie promovat. Această perioadă poate fi în număr de episoade sau articole sau poate fi definită printr-un interval calendaristic.

Vom avea grijă să te îndrumăm cu atenție spre cea mai bună modalitate de promovare pentru produsul sau serviciul tău, de îndată ce îl evaluam intern și constatăm că acesta respectă profilul ascultătorilor și vizitatorilor Burzcast™.

Îți vom trimite datele referitoare la audienta Burzcast™ păstrată prin intermediul unui furnizor terț, utilizat și renumit în domeniu, pentru obiectivitate precum și datele demografice ale audienței.

Ah și dacă tot ne contactezi, îți multumim pentru că ne respecți și nu ne trimiți spam (mesaje publicitare nesolicitate).

Ești super și abia așteptăm să vorbim cu tine!

Formular de contact

Contact
Sending