Burzcast 11: E-ink simplu de transportat

Postat de către Razvan în data de 01 Nov 2014 și are o durată de 28 minute
Volume: 100
  • Burzcast Episodul 11

    E-ink simplu de transportat

    -0:00:00

Ți-am oferit și cu acest episod 28 de minute din timpul meu și al invitaților sau co-host-ului meu. Apreciez și îți mulțumesc dacă îmi poți oferi și tu 2 minute (asta ar fi cam de 14 ori mai puțin) din timpul tău pentru a-mi lăsa un review pe iTunes pentru acest podcast și pentru a completa formularul de feedback. Review-ul și feedback-ul tău mă vor ajuta să înțeleg ce dorești să prezint în continuare în cadrul Burzcast și îți rămân profund recunoscător pentru că ai contribuit la îmbunătățirea podcastului Burzcast™.

În acest episod Burzcast™

 

 

În acest episod prezint câteva sfaturi de productivitate, apoi ofer perspectiva mea asupra cărților electronice și de ce prefer să citesc de pe Kindle. În ultima parte a emisiunii prezint un utilitar și serviciu numit LastPass care permite salvarea într-un mod criptat a parolelor în cloud și astfel le puteți accesa de pe orice calculator, tableta sau smartphone.

În acest episod Burzcast, cu numărul 11, discut câteva aspecte care pot afecta productivitatea și apoi ofer câteva trucuri pentru a fi mai productivi la serviciu.

În a doua parte a emisiunii revin asupra opiniilor mele referitoare la e-books și de ce prefer ca anumite cărți sau reviste să le citesc de pe Kindle.

La finalul emisiunii prezint utilitarul și serviciul de stocare de parole în cloud, cu acces de pe orice platformă, denumit LastPass.

Expandează notițele emisiuniiNu uitați de promoția eMag, până sâmbătă, 1 noiembrie 2014, dimineată la ora 06:00, „Noaptea bântuiților de promoții”!

Îți mulțumesc pentru că asculți Burzcast!

Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături și în acestă săptămână. Ai orice feedback pe care dorești să mi-l transmiți? Poți utiliza secțiunea de comentarii de mai jos sau formularul de feedback al site-ului.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog partajează-l pe rețelele de socializare, utilizând butoanele de partajare de mai jos.

De asemenea, mă poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciez. Acestea chiar contează în ranking-ul podcastului, iar eu le citesc pe toate.

La final, nu uita să te înscrii la Burzcast pe iTunes, Stitcher, prin RSS sau oricare din multitudinea de variante disponibile, fiind pe majoritatea rețelelor de podcasting.

Îți mulțumesc încă o dată și te apreciez! Te aștept în episodul următor!

 


Spune și prietenilor!


Dă o notă episodului

Episodul 11 – E-ink simplu de transportat
5 (100%) 3 votes

Participă cu un comentariu