Burzcast podcast audio
Cu capul in norii cu device-uri

Postat în data de: 24 Jul 2016

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 41 minute

Categorii: PodcastPodcast #BTT

Invitați: Radu Vunvulea


Cu capul in norii cu device-uri

Prezentarea episodului 38

 

Am discutat cu Radu Vunvulea despre cloudul Amazon și Microsoft Azure, despre Internet of Things și servicii care servesc device-urile conectate, compromisuri când vine vorba de developmentul pentru IoT. Am atins apoi problema serviciilor și modificările necesare când un serviciu este alterat. La final Radu ne-a dat o lista de aplicații care îi sporesc productivitatea și câteva carți destinate celor care acum încep developmentul.

 

Am început episodul și am discutat cu Radu despre ce a fost la ITCamp 2016, Microsoft HoloLens și despre o aplicație interesantă dezvoltată pentru ochelarii de realitate augmentată de la Microsoft.

Am discutat apoi despre developmentul pe device-urile IoT, ce compromisuri trebuie (uneori) făcute și de ce se întâmplă acest lucru.

Am comparat apoi serviciile Amazon și Microsoft Azure, în baza experienței acumulate atât pe partea lui Radu cât și din proiectele la care am lucrat eu.

Nu am deplină încredere în servicii, în special în urma modificărilor dese făcute de către Microsoft. Radu ne-a spus un caz concret în care alterările serviciilor Azure nu au reprezentat o pierdere majoră, atât din partea de API sau a ciclului de viață.

Am aflat apoi de la Radu ce aplicații îl ajută pe partea de productivitate (vezi lista laterală).

Înainte de a încheia am aflat de la Radu despre 2 cărți și o listă lungă de cărți utile celor care doresc să înceapă developmentul.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #38

  • Ce a fost inedit la ITCamp 2016
  • Comparativ Amazon și Microsoft Azure
  • Cum se pot porta soluțiile Azure pe hibride și invers
  • Ce compromisuri se fac în developmentul IoT
  • O serie de cărți de development și tool-uri de productivitate

Asculta pe Spotify


Burzcast pe Spotify

Sponsori & afiliați

  • Burzware™
    Burzware™ este o companie IT care realizează aplicații web, software și produse tehnice pentru diverse verticale, printre care automotive, IoT industrial, IoT non-industrial, healtcare/medical și multe altele.

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz, Radu Vunvulea și în episodul 38.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Avem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie, productivitate și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter