Burzcast podcast audio
Productivitate cu Airtame

Postat în data de: 16 Aug 2017

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 36 minute

Categorii: PodcastPodcast #BTT

Invitați: Patricia Iordache


Productivitate cu Airtame

Prezentarea episodului 65

 

Am vorbit cu Patricia Iordache, Marketing & Partnerships Manager la Airtame. Airtame este un start-up din Copenhaga, Danemarca, cuprinzând un numar de 40 de oameni, dintre care și 7 români, toți dedicați realizării unui device de screen sharing destinat mediului Business și Educational.

 

Am întrebat-o pe Patricia ce este Airtame, în primul rând ca business și apoi ca soluție pentru necesitățile noastre în ceea ce privește screen sharing-ul.

Am aflat care sunt diferențele majore între device-urile Airtame și device-urile destinate utilizatorilor casnici. Airtame se adresează în primul rând utilizatorilor din companii precum și celor din mediul educațional. Acest lucru este perceput atât prin prisma prețului cât și prin modul în care se utilizează unul dintre feature-urile sale, Dashboard-ul.

În comparație cu device-urile consumer, Airtame permite afișarea unor dashboard-uri care pot "trage" date prin intermediul unor servicii dezvoltate de partenerii Airtame și oferite pe bază de subscripție. Aceste servicii pot prezenta de la date dintr-un CRM, la analitice, la task-urile curent, iar posibilitățile sunt virtual nelimitate.

Airtame funcționează cu toate sistemele de operare moderne, macOS, Linux și Windows și permite foarte screen sharing-ul rapid și facil în cadrul oricărei organizații în care se fac prezentări sau conferințe video de orice fel.

La final, Patricia ne-a spus cum se poate achiziționa device-ul Airtame, ce planuri de viitor au și o serie de cazuri concrete de utilizare a device-ului Airtame.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #65

  • Cine este Patricia Iordache
  • Ce este Airtame
  • Care sunt diferențele dintre Airtame și celalalte device-uri de screen sharing
  • Ce dorește Airtame să lanseze în viitor

Asculta pe Spotify


Burzcast pe Spotify

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz, Patricia Iordache și în episodul 65.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Avem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie, productivitate și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter